SAKARYA / KARASU - Karasu İmam Hatip Ortaokulu

Şbt

Din Öğretiminden sorumlu Şube Müdürü başkanlığında, İl Rehberlik koordinatörü Hedef LGS projesine dahil olan İmam Hatip okullarının HEDEF LGS koordinatörleriyle şubat ayı il toplantısı 26.02.2024 tarihinde Vali Mustafa Büyük Kız Anadolu İ.H.L.'de  gerçekleştirildi.

Şbt

Hedef 2024 Projesi kapsamında öğrencilerimiz için verimli ders çalışma önerileri yayımlanmış olup öğrencilerimiz için faydalı olmasını temenni ediyorum

Ara

Zaman yönetimi öğrencilerimiz için oldukça hassas bir konudur. Bu konuda öğrencilerimizi  zaman zaman desteklemekteyiz.

Ara

2023 - 2024 eğitim Öğretim yılı 1. dönem 2. yazılı proğramı belli oldu. Öğrencilerime başarılar dilerim.

Kas

Sakarya da ki nitelikli okullara 8. sınıflarımızla motivasyon gezisi yaptık. İlimizdeki nitelikli başarılı okullarımızdan üç tanesini öğrencilerimizle gezdik. Okullarımızın misafirperliği taktire şayan idi. Bizlerleri karşılayan okul iarecilerimize rehberlik servislerine ve okul tanıtm öğrencilerine teşekkür ediyorum.

Ekm

Okulumuz Milli Eğitim Bakanlığımız Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından HEFEF LGS Projesi kapsamına alınmıştır.

Tem

2023 LGS TÜRKİYE BİRİNCİMİZİ İLÇEMİZ KAYMAKAMI BELEDİYE BAŞKANI VE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ MAKAMLARINDA AĞIRLAYARAK BAŞARISINI TEBRİK EDEREK ÇEŞİTLİ HEDİYELER VERDİLER.

Tem

TÜRKİYE BİRİNCİSİ BİZDEN

Haz

#KitapSakarya Projesi kapsamında 5-11 Haziran Çevre Koruma Haftası temasına uygun olarak okulumuzun farklı açık alanlarında öğrencilerimiz kitaplarını okudu.

May

Rehberlik servisimiz tarafından öğrencilerimize genel ve mesleki lise tanıtımı yapıldı. Rehber öğretmenimiz Sinan Özışık tarafından tüm 8. sınıf öğrencilerimize gruplar halinde liseler tanıtıldı. Öğrencilerin gelecekte hedefledikleri meslekleri yapabilmeleri için lise seçiminin öneminden bahsedildi.

May

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin katılımıyla İslam medeniyetleri müze gezisi düzenlendi. Yapılan geziyle hem öğretmenlerimizi hem öğrencilerimiz farklı deneyimler kazandı.

May

Okulun fiziki mekanlarında  İslam Medeniyeti Koridoru oluşturuldu. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Sosyal Bilgiler öğretmenlerinin planlaması dahilinde okulumuz öğrencileriyle beraber islam medeniyetleri koridoru oluşturuldu.

May

2023 İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARI BURSLULUK SINAVI BAŞVURULARI BAŞLADI.

Sınava başvuru yapacak öğrencilerimizin ilgili kılavuzu incelemeleri önem arz etmektedir.

May

Ülkemizi derinden etkileyen deprem felaketi sonrası Milli Eğitim Bakanlığı kordinesinde kardeş okul ilan edilen Şanlıurfa ili Haliliye ilçesi Tepedibi İmam Hatip Ortaokulu yararına kermes düzenledi. Düzenlenen kermesle okul öğrencilerimiz, velilerimiz,  okul aile birliğimiz ve öretmenlerimiz kardeş okulun ihtiyaçları için gün boyu çalıştı. Sürpriz hediyelerin ve çekilişlerinde yapıldığı kermese çok sayıda kamu ve sivil toplum kuruluşları personelleride katılarak kardeş okul için  destek oldu. Etkinlikte emeği geçen herkese okul yönetimi olarak teşekkür ederiz .

May

Okulumuz öğrencisi Yusuf Erdem AKSU yıldız erkekler makaralı yay kategorisinde il birincisi oldu. Yine okulumuz öğrencisi Aslı UĞUR ise il ikincisi oldu. Büyük başarılarındn dolayı örencilerimizi kutlar başarılarının devamını dileriz.