SAKARYA / KARASU - Karasu İmam Hatip Ortaokulu

Nis

Akademik başarıyı artırma çalışmaları; LGS ve YKS hazırlık çalışmaları, destekleme ve yetiştirme kursları (DYK), etkili rehberlik ve kariyer planlama, Akademik Destek Programı (ADEP), Eğitimde Rehberlik ve Destekleme Modeli konularında yıl boyunca yapılacak çalışmaların yürütülmesine devam edilmesi sonuçların rehberlik servisi ile işbirliği içinde yapılması ve yeni plan programların hayata geçirilmesi amacıyla Rehber öğretmenimiz tarafından öğretmenlerimize sunum yapıldı.

Şbt

15.uluslararası MEB robot yarışmasına katılmak üzere ön başvurumuzu tamamladık. Öğrencilerimizle birlikte tasarlayıp geliştirdiğimiz Karasu-54 isimli çizgi izleyen robotumuzla yarışmaya katılıyoruz.

Ağu

Okulumuz 8. sınıf öğrencilerinden 61'i LGS sınavına girdi. 17 öğrencimiz nitelikli yani sınavla öğrenci alan bir liseye yerleşmeye hak kazandı.

Ekm

Kaymakamımız Sayın Dr. Ahmet Naci HELVACI, Liselere Geçiş Sınavında (LGS) İlçemizde Dereceye Giren Öğrencileri Kabul Etti

Ağu